Inschrijving Lopend Vuur Pitch geopend!

december 1st, 2007  |  by | Published in Pitch

Volgens Lopend Vuur is het simpel: muziek maken is meer dan een hobby. Als je de muziek van jouw band onder de aandacht van (nieuw) publiek wilt krijgen, als je mensen naar jullie optredens wilt lokken en als je muziek wilt verkopen, dan moet je daar je stinkende best voor doen.
In de huidige tijd is dat echter veel makkelijker dan vroeger, want er staan veel meer (online) middelen tot je beschikking. Je hoeft alleen maar te bedenken hoe je die middelen gaat inzetten…
In de lopend Vuur Pitch bedenk je, gesteund door experts van binnen en buiten de muziekindustrie een ondernemingsplan om jouw muziek op de beste manier onder de aandacht te brengen. Het beste plan krijgt een contract van Red Ink, sublabel van SonyBMG.
Win je niet? Geen probleem, je mag je zelf bedachte ondernemingsplan ook zonder Red Ink uitvoeren.

Inschrijven

Om je in te schrijven voor de Lopend Vuur Pitch moet je als artiest/band een eigen account op deze pagina aanmaken. Uit deze profielen zullen Lopend Vuur en Red Ink vijf artiesten selecteren voor de Pitchdag op 16 februari 2008. Zorg wel voor een korte video van maximaal 5 minuten waarin je vertelt wie jullie zijn en wat jullie doen. Deze kun je eenvoudig uploaden naar je profiel. Plaats ook minstens twee MP3’s op je profiel.

Heb je nog geen geschikt audio en video materiaal dan kun je je nu al wel inschrijven en tot 14 januari nog audio en video toevoegen.

Comments are closed.


Agenda