Speciale aanbieding: Dubber, Raaphorst en Aalberts als consultants voor jou!

juni 3rd, 2009  |  by | Published in Blog, Nieuws, Social Media Research  |  9 Comments

Dubber, Raaphorst en Aalberts

Het is last minute, maar bepaald de moeite waard! Op woensdag 10 juni as. kun je als band deelnemen aan een speciale middag Unconsultancy onder auspiciën van Lopend Vuur!

Speciaal voor de bands en acts die serieus werk willen maken van hun carriere hebben we drie experts bereid gevonden om af te reizen naar Leeuwarden en hun tijd en aandacht aan jullie te besteden, en aan niemand anders.

Wat moet je doen? Allereerst moet je voor jou/je band een helder doel gesteld hebben dat je wilt bereiken. Vervolgens geef je je als de sodemieter op en tenslotte zorg je ervoor dat je tijdens de unconsultancy de expert van jouw keuze helder uitlegt wat je doel is, zodat hij met je mee kan denken over de beste manier om dat doel te bereiken.

De sprekers

 • Andrew Dubber
  De man achter www.newmusicstrategies.com, schrijver van het e-Book “20 things you must know about music online“. Keynote-speaker tijdens de Lopend Vuur Pitch en all-around nice guy. Andrew is de man die wereldwijd bekendheid geniet als een scherpe denker, bovendien komt hij altijd met pragmatische oplossingen. Andrew is de man achter het Un-consultancy concept.
 • Marco Raaphorst
  De bloggende musicus, met Een Mening Over Copyright, Creative Commons, en wat al niet. Iemand die er al jaren in slaagt om als musicus zijn brood te verdien, zonder gebruik te maken van BumaStemra, maar juist mét alle web2.0-technieken van vandaag.
 • Niels Aalberts
  De man die Eerste Hulp Bij Plaatopnamen runt, en schijnbaar eigenhandig Kyteman heeft gelanceerd. Als er iemand weet wat je op dit moment in Nederland moet doen om een goede muzikale act te promoten, is Niels het wel!

Het programma

We beginnen om 13.00 uur, en je kunt erop rekenen dat je rond 17.30 uur klaar bent. Na korte introducties door de drie gasten zijn er drie rondes waarin je ze de oren van het hoofd kunt vragen over jouw project/band en wat je daar online/offline wel of niet voor zou kunnen doen. Op het einde van de middag zetten we de drie experts ook nog eens naast elkaar op het podium en laten we ze hun ervaringen nog eens even samenvatten in heldere adviezen waar alle aanwezigen wat mee kunnen.

De spelregels

Er zijn er maar drie:

 1. als je je opgeeft, moet je er zijn
 2. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus op is op
 3. aan het einde van de middag stop je een bedrag in de pot: zoveel als je kan missen/zoveel als het je waard was. De pot wordt verdeeld onder de drie experts. Dat is het Unconsultancy-concept!

Locatie

Academie voor Popcultuur, Achter de Hoven 23, 8933 AG, Leeuwarden (op vijf minuten wandelen van het station).

Opgeven?

Mail naar lykle (at) newmusiclabs (punt) com

Responses

 1. lopendvuur says:

  juni 3rd, 2009 at 10:01 (#)

  blogt: Speciale aanbieding: Dubber, Raaphorst en Aalberts als consultants voor jou! – http://tinyurl.com/o9xo3g

  This comment was originally posted on Twitter

 2. lykle says:

  juni 3rd, 2009 at 10:08 (#)

  @dubber @raaphorst @ehpo Unconsultancy has been scheduled: June 10, Academie voor Popcultuur, Leeuwarden! http://bit.ly/14e8Lj

  This comment was originally posted on Twitter

 3. lykle says:

  juni 4th, 2009 at 15:31 (#)

  Vergeet niet je op te geven voor de Unconsultancy op 10 juni, met @dubber, @raaphorst en @ehpo: http://bit.ly/14e8Lj

  This comment was originally posted on Twitter

 4. MONSTERTUX says:

  juni 4th, 2009 at 16:46 (#)

  RT @lykle: vergeet niet je op te geven voor de Unconsultancy op 10 juni, met @dubber, @raaphorst en @ehpo: http://bit.ly/14e8Lj

  This comment was originally posted on Twitter

 5. Unconvention topic: Music As Culture :: Lopend Vuur says:

  juni 5th, 2009 at 22:12 (#)

  […] Dubber (die volgende week in Leeuwarden is!) leidde vandaag een sessie tijden Un-Convention Manchester over een onderwerp dat hem zorgen […]

 6. consult van Dubber, Aalberts en mij in de Academie voor Popcultuur | Marco Raaphorst says:

  juni 8th, 2009 at 10:56 (#)

  […] initiatief van Lopend Vuur, daar waar ik lees: Speciaal voor de bands en acts die serieus werk willen maken van hun carriere hebben we drie […]

 7. lykle says:

  juni 8th, 2009 at 23:28 (#)

  Haha, gratis, wat een grapjas. Marco: de mensen die komen en Un-consultancy van jou, Niels of Andrew krijgen, mogen zelf kiezen wat het ze waard is en dat in de pot doen. Dat is niet hetzelfde als gratis, toch? Tot woensdag!

  This comment was originally posted on Marco Raaphorst

 8. Marco Raaphorst says:

  juni 9th, 2009 at 09:14 (#)

  @lykle: ja, oeps. mijn fout. pay-as-you-wish is natuurlijk eigenlijk wel iets anders. heb de tekst beetje aangepast. dank en tot woensdag!

  This comment was originally posted on Marco Raaphorst

 9. lykle says:

  juni 10th, 2009 at 13:49 (#)

  @jellea http://bit.ly/16QHgm
  #unconsulting

  This comment was originally posted on Twitter


Agenda